Welkom op Medina Expo Belgium

MEDINA EXPO BELGIUM LANCEERT HAAR VOLGENDE EDITIES IN 2018 IN BRUSSEL & ANTWERPEN!
EEN UNIEK GEBEUREN IN BELGIË, BESTEMD VOOR IEDEREEN.

Na het succes van de voorgaande edities in 2014, 2015, 2016 & 2017, Is de uitdaging nu om groter, breder en diverser te gaan met Medina Expo. Met veel plezier en enthousiasme maken wij met u een volgende afspraak in het voorjaar van 2018. Houd onze Facebookpagina en website dus goed in de gaten en blijf op de hoogte van de komende editie.

Lifestyle

Lifestyle

Ontdek 'the way of life' van de moslims in het hedendaagse. Activiteiten, tradities, bezigheden en interesses hebben vaak een culturele of spirituele wending. Bij lifestyle ontdekt u hier de laatste nieuwigheden over mode, fashion, creatie, reizen, sport, decoratie, huisstijl en nog tal van andere zaken.

Finance & Assurance

Finance & Assurance

De financiële sector is gebaseerd op winstdeling, partnerschap en de gelijke verdeling van de risico's tussen degenen die geld ontvangen en degenen die geld leveren. Etnische banken delen het ondernemersrisico en de beginselen van het recht dat de rente en contracten dat transparantie ontbreekt verbiedt. De etnische financiële sector heeft een waarde van 1 triljoen dollar en heeft een jaarlijkse groei van 20%..

Social & Community

Social & Community

De etnische markt is altijd actief geweest in het sociaal, humanitair en maatschappelijk werk. De uitdaging is vooral om de moslims en niet-moslims bij elkaar te brengen, bij te staan en solidair te zijn met iedereen. Zo zijn er ook steeds meer nieuwe verenigingen en organisaties die innovatief en prachtig werk leveren. Komn, ontdek en maak kennis met ze.

Cosmetics & Pharma

Cosmetics & Pharma

Halal cosmetica & pharma is een snelgroeiende industrie die is een wereldwijde trend van welness, gezondheid en etnische verantwoord is. Halal Parmaseutische producten bied garantie dat er geen alcoholische stoffen inzitten, als geen dierlijkestoffen. Deze industrie heeft een geschatte waarde van 13 miljard dollar, wat neerkomt op bijna 4% van de waarde van de wereldwijde cosmetica-industrie.

Business & Start-Ups

Business & Start-Ups

Ondernemers zijn constant creatief op zoek om hun klanten constant tevreden te stellen. Zo zijn er de laatste jaren heel wat jonge creatieve start-ups van start gegaan op verschillende domeinen, om de belangen van de etnische doelpubliek te behartigen. Op de expo bieden we een platform aan voor alle KMO's en start-ups die geinteresseerd zijn om in de schijnwerpers te staan met hun aanbod, product, service of netwerk verder uit te bouwen.

Art & Culture

Art & Culture

Elk vorm van kunst is cultuurspecifiek en tijdgebonden. Culturele kunst helpt ons om de wereld waarin we leven beter te begrijpen. Het gaat niet over de definities, maar meer over de betekenis en het begrijpen van onze huidige omgeving, door middel van een verkenning van creativiteit. Zeker binnen de etnische markt ontdekken we een groei van creaties en ontwikkelingen

Halal Market

Halal Market

Halal voedsel verwijst naar de zuiverheid, hygiene, veiligheid en kwaliteit van voedsel. De meeste vis en zeevruchten worden beschouwd als halal voedsel. Hetzelfde geldt voor pluimvee, lagomorfen en hoefdieren, maar alleen als ze worden geslacht volgens de halal-methode. De halal voedsel industrie heeft een waarde van 600 miljard dollar en heeft betrekking op ongeveer 15% van de wereldwijde voedingsindustrie. We merken dat meer en meer bedrijven voor halal gaan. Vanwege de duurzame kwaliteit binnen deze niche

Diversity & Etnicity

Diversity & Etnicity

De diversiteit is

Let's Grow Together!
Want Groeien Doen Wij Samen!

Lifestyle (levensstijl)

Ontdek 'the way of life' van de moslim in het hedendaagse. Activiteiten, tradities, bezigheden en interesses hebben vaak een culturele of spirituele wending. Bij lifestyle ontdekt u hier de laatste nieuwigheden over mode, creatie, reizen, onderwijs, decoratie, huisstijl en nog tal van andere zaken.

Social & Community (sociaal & maatschappelijk)

Moslims zijn altijd actief geweest in het sociaal, humanitair en maatschappelijk werk. De uitdaging is vooral om de moslims en niet-moslims bij elkaar te brengen, bij te staan en solidair te zijn met iedereen. Zo zijn er ook steeds meer nieuwe verenigingen en organisaties die innovatief en prachtig werk leveren.

Business & Network (business & netwerken)

Tal van ondernemers zijn constant creatief op zoek om hun klanten constant tevreden te stellen. Zo zijn er de laatste jaren heel wat jonge creatieve ondernemers van start gegaan op verschillende domeinen, om de belangen van de etnische markt te willen behartigen. Moslim Expo is een platform voor alle ondernemers die geïnteresseerd zijn om in de schijnwerpers te staan met hun aanbod, product of service en ook hun te netwerken uit te bouwen.

Art & Culture (kunst & cultuur)

Elk vorm van kunst is cultuurspecifiek en tijdgebonden. Culturele kunst helpt ons om de wereld waarin we leven beter te begrijpen. Het gaat niet over de definities, maar meer over de betekenis en het begrijpen van onze huidige omgeving, door middel van een verkenning van creativiteit.

Halal Trade Market

De Halalmarkt is groot en nog steeds groeiend. Het is bovendien een van de snelst groeiende industrieën met een wereldmarktwaarde van meer dan €500 miljard en een groei van 10 tot 20 procent per jaar. De populariteit van de halalmarkt groeit ook in Europa dus ook in België. De Europese Halal consumenten besteden gezamenlijk circa €90 miljard aan Halal producten. Heel wat belgische bedrijven spelen daar al op in en passen hun aanbod graag aan, aan de vraag van deze publiek. Reden meer om u bedrijf met uw diensten en producten kennis te laten maken op de Muslim Expo


Muslim Expo 14 & 15 mei 2016
Bezoekers aan het woord!
Muslim Expo Flanders
Presentatie ME
Muslim Expo 2015
Muslim Expo 2014

PARTNERS


EMDEO

Arrahma

unizo

Iqra

bond zonder naam

almajid

islamic center

tiqah

samenlevingsbouw

bbtk

abaya queen

prowerka

vereiniging salaam

the pasta bar

panguacuisine

kdg

new moslims

Manna

must wear fashion

artevelde hogeschool

alminara


Hebt u vragen? Via deze infolijn staan wij u graag te woord.

Nieuwsbrief