Ontdek de leefwereld van de moslim in zijn verschillende dimmensies!

De uitgangspunten van Muslim Expo steunen op verschillende pilaren: moslims leiden een levenswijze die wordt gekenmerkt door de Islam, die via cultuur en traditie verschillende aspecten kent. Voor deze 3de editie van Muslim Expo, laten we u graag onderdompelen in 5 van deze aspecten.
  • Lifestyle (levensstijl): Ontdek 'the way of life' van de moslim in het hedendaagse. Activiteiten, tradities, bezigheden en interesses hebben vaak een culturele of spirituele wending. Bij lifestyle ontdekt u hier de laatste nieuwigheden over mode, creatie, reizen, onderwijs, decoratie, huisstijl en nog tal van andere zaken.

  • Social & Community (sociaal & maatschappelijk): Moslims zijn altijd actief geweest in het sociaal, humanitair en maatschappelijk werk. De uitdaging is vooral om de moslims en niet-moslims bij elkaar te brengen, bij te staan en solidair te zijn met iedereen. Zo zijn er ook steeds meer nieuwe verenigingen en organisaties die innovatief en prachtig werk leveren.

  • Business & Network (business & netwerken): Tal van ondernemers zijn constant creatief op zoek om hun klanten constant tevreden te stellen. Zo zijn er de laatste jaren heel wat jonge creatieve ondernemers van start gegaan op verschillende domeinen, om de belangen van de moslims te behartigen. Moslim Expo is een platform voor alle ondernemers die geïnteresseerd zijn om in de schijnwerpers te staan met hun aanbod, product of service en ook hun te netwerken uit te bouwen.

  • Art & Culture (kunst & cultuur): Elk vorm van kunst is cultuurspecifiek en tijdgebonden. Culturele kunst helpt ons om de wereld waarin we leven beter te begrijpen. Het gaat niet over de definities, maar meer over de betekenis en het begrijpen van onze huidige omgeving, door middel van een verkenning van creativiteit.


Hebt u vragen? Via deze infolijn staan wij u graag te woord.

+32(0)488 31 38 42

Newsletter