Halalicious Food Corners

Halalicious Food Corner is meer dan enkel lekker & halal!

Op 14 & 15 mei 2017 vindt Medina Expo Belgium plaats. Het vervolg van de succesvolle Muslim Expo. Dat betekent meer dan 7.500 mensen onder één dak die openstaan voor een culinaire en ontdekkingstoch naar de etnische en diverse leefwereld. Wij zijn daarom op zoek naar leuke restaurants, cateraars, foodtrucks en mensen die lekker kunnen koken en graag het grote publiek willen bereiken op deze twee gezellige dagen. Hieronder kunt u uw interesse kenbaar maken voor de huur van een kraam of een plekje reserveren voor je foodtruck. Let op, wij maken onderscheid tussen standhouders die een kraam willen huren en zij die zelf een foodtruck hebben.

Bent u een leuke, enthousiaste ondernemer die zijn producten wil presenteren en verkopen, dan kun je je bedrijf hieronder aanmelden. Je ontvangt van ons een bericht nadat het formulier volledig is ingevuld.
LET OP: het invullen van dit formulier is vrijblijvend. Dit betekent dat u plek nog niet is gereserveerd. Nadat wij het formulier hebben ontvangen sturen wij u aanvullende informatie toe tezamen met een contract. Pas daarna is je aanmelding officieel bevestigd.
Belangrijk: Alle producten dienen 100% halal te zijn, wij zullen hier streng op controleren.

Toch liever iets anders dan een foodtruck of foodkraam?

Heb je andere wensen dan een foodtruck of foodkraam? Bijvoorbeeld een paviljoen, pop-up restaurant of exposantenstand? In overleg zijn er veel mogelijkheden. Meld u gerust aan vraag meteen naar de mogelijkheden.

Interesse voor een Food Corner? Klik hier!


Hebt u vragen? Via deze infolijn staan wij u graag te woord.

+32(0)488 31 38 42

Newsletter