Over ons

Salaam Alaikom, wij heten u van harte welkom bij Medina Expo!

Medina Expo wordt georganiseerd door EMDEO in partnerschap met verschillende organisaties & ondernemers.
Ontdek de verschillende dimmensies
van de leefwereld van de moslims in België namelijk Lifestyle, Arts & Culture, Business & Network, Social & Community en Halal trade Market. Ontdek alle nieuwigheden die de moslim en niet-moslims gezamelijk worden behartigt tijdens de beurs, exposities, panelgesprekken, gastsprekers, kinderanimaties, entertainments, fun en verrijk ook je kennis door deel te nemen aan verschillende workshops.

Medina Expo werkt na de succesvolle edities van de voorgaande jaren, naar een 5de editie in het voorjaar 2017. Dit met een frisse line-up van tal van activiteiten en organisaties verspreid over de culturele, sociale en business spectrum. Deze editie lanceren we tevens een nieuwe pilaar namelijk Halal Trade Market en ons nieuwe campange Let's Grow Together!

De missie van Medina Expo is om moslims en niet-moslims dichter bij elkaar te brengen en om de leefwereld van de moslims op een originele manier tentoon te stellen. Het accent wordt gelegd op ‘ONTDEKKING, INNOVATIE, CREATIVITEIT EN KENNIS’.

Door continu op zoek te zijn naar die laatste en nieuwste projecten, creaties en producten, wil Moslim Expo nieuwe kennis genereren en haar bezoekers inspireren en hun honger naar ontdekking stillen.

Vaak worden creatievelingen, initiatiefnemers, ondernemers en verenigingen, die vooruitgang willen boeken en positieve veranderingen willen aanbieden aan de samenleving, niet gezien of te weinig gewaardeerd door de menigte. Hier wil Moslim Expo verandering in brengen! Door hun doelen en ambities bekend te maken, wil Medina Expo deze changemakers een duw in de rug geven. Door een zinvolle plaats te bieden aan diegenen, die noch de plaats noch de mogelijkheid hebben zich bekend te maken aan het groot publiek. 

De ambitie van Medina Expo is om uit te groeien tot een volwaardig expo, die een divers publiek van duizenden nieuwsgierigen over de vloer wilt trekken vanuit heel Benelux.

Door de spanningen in onze hedendaagse samenleving, is de nood aan positiviteit en inventiviteit nu meer dan ooit nodig. Hierbij is de roeping voor zowel moslims als niet-moslims om tot een positief dialoog en begrip te komen. Daarom nodigt Medina Expo iedereen van harte uit!

Kom naar Medina Expo en laat je onderdompelen in een weelderige ontdekkingstocht en geniet van het ruime aanbod van exposanten en workshops, in volle gezelligheid en vrolijke drukte.

Tot dan, assalaam alaikom
Het Medina Expo Team

PARTNERS


EMDEO

Arrahma

unizo

Iqra

Voem vzw

uni antwerpen

mekka medina

tiqah

samenlevingsbouw

bbtk

abaya queen

prowerka

vereiniging salaam

the pasta bar

panguacuisine

kdg

new moslims

Manna

must wear fashion

artevelde hogeschool

alminara

Tomoor

mosque amana

new diamanden

alwan

ku leuven

Mekka Food


Hebt u vragen? Via deze infolijn staan wij u graag te woord.