Welkom op de Medina Expo Belgium

Wij heten u van harte welkom bij Medina Expo!

Welkom op de grootste kleurrijke bijeenkomst van etnische & diverse ondernemers van België & Nederland. Medina Expo is een uniek evenement. Medina betekent "inclusieve stad" en wilt daarmee alles wat een stad verrijkt bekendmaken vanuit verschillende organisaties, bedrijven en ondernemers bekend te maken met het grote publiek.

Medina Expo wordt georganiseerd in partnerschap met verschillende organisaties & ondernemers. 
Ontdek de verschillende dimensies van de inclusieve leefwereld van België; Lifestyle, Arts & Culture, Business & Network, Social & Community etc. Ontdek alle nieuwigheden dat afspeelt op onze beurs, exposities, panelgesprekken, gastsprekers, kinderanimaties, optredens en diverse workshops.

Medina Expo werkt na succesvolle edities onder een nieuwe organisatie. We blijven ons ontwikkelen naar aan nieuwe aanpak, nieuwe organisatie en aan een frisse 8de editie in 2022. Dit met een frisse line-up van tal van activiteiten en organisaties verspreid over de belangrijkste segmenten van ons maatschappelijk spectrum.

De missie van Medina Expo is om de verrijking van de inclusieve gemeenschappen dichter bij elkaar te brengen door de verrijkende vraag en aanbod bekendbaar te maken. Het accent wordt gelegd op ‘networking, inclution, innovation, progression & potential growth.

Door continu opzoek te gaan naar die laatste en nieuwste projecten, creaties en producten, wil Medina Expo nieuwe opportuniteiten genereren en haar bezoekers inspireren en hun honger naar ontdekking stillen.

Vaak worden creatievelingen, initiatiefnemers, ondernemers en verenigingen, die vooruitgang willen boeken en positieve veranderingen willen aanbieden aan de samenleving, niet gezien of te weinig gewaardeerd door de menigte. Daar brengt Medina Expo ieder jaar verandering in! Door hun doelen en ambities bekend te maken, bied Medina Expo deze inclusieve ondernemers en organisatie dichter bij de man te brengen. Door een zinvolle plaats te bieden aan diegenen die zich wensen bekend te maken aan een divers publiek?

De ambitie van Medina Expo groeit is gegroeid tot een volwaardig expo, die een divers publiek van duizenden nieuwsgierigen over de vloer trekt vanuit heel Benelux.

Door de spanningen in onze hedendaagse samenleving, is de nood aan positiviteit en inventiviteit nu meer dan ooit nodig. Daarom nodigt Medina Expo iedereen van harte uit om kennis te maken met wat zo'n inclusieve stad te bieden heeft!

Tot dan,
Het Medina Expo Team


Hebt u vragen? Via deze infolijn staan wij u graag te woord.

+32(0)488 31 38 42

Newsletter