Welkom op de Medina Expo Belgium

Wij heten u van harte welkom bij Medina Expo!

Welkom op de grootste bijeenkomst van etnische & diverse ondernemers van België. Medina Expo is een uniek evenement in België en Europa. Medina betekent "stad" en is dan ook absoluut stedelijk. Een plaats om te ondenemers en organisaties te ontdekken valt.

Medina Expo wordt georganiseerd door EMDEO vzw in partnerschap met verschillende organisaties & ondernemers. Ontdek de verschillende dimensies van de leefwereld van de moslims in België; Lifestyle, Arts & Culture, Business & Network, Social & Community etc. Ontdek alle nieuwigheden op onze beurs, exposities, panelgesprekken, gastsprekers, kinderanimaties, optredens en diverse workshops.

Medina Expo werkt na de succesvolle edities van de voorgaande jaren, naar een 8de editie in het voorjaar 2022. Dit met een frisse line-up van tal van activiteiten en organisaties verspreid over de belangrijkste segmenten van ons maatschappelijk spectrum.

De missie van Medina Expo is omde verrijking van de etnische en diverse gemeenschappen dichter bij elkaar te brengen door de verrijkende vraag en aanbod bekendbaar te maken aan ondernemers en consumenten. Het accent wordt gelegd op ‘ONTDEKKING, INNOVATIE, CREATIVITEIT EN KENNIS’.

Door continu op zoek te gaan naar die laatste en nieuwste projecten, creaties en producten, wil Medina Expo nieuwe opportuniteiten genereren en haar bezoekers inspireren en hun honger naar ontdekking stillen.

Vaak worden creatievelingen , initiatiefnemers, ondernemers en verenigingen, die vooruitgang willen boeken en positieve veranderingen willen aanbieden aan de samenleving, niet gezien of te weinig gewaardeerd door de menigte. Hier wil Medina Expo verandering in brengen! Door hun doelen en ambities bekend te maken, wil Medina Expo deze changemakers een duw in de rug geven. Door een zinvolle plaats te bieden aan diegenen die zich wensen bekend te maken aan een divers publiek?

De ambitie van Medina Expo is om uit te groeien tot een volwaardig expo, die een divers publiek van duizenden nieuwsgierigen over de vloer wilt trekken vanuit heel Benelux.

Door de spanningen in onze hedendaagse samenleving, is de nood aan positiviteit en inventiviteit nu meer dan ooit nodig. Daarom nodigt Medina Expo Belgium iedereen van harte uit!

Tot dan, assalaam alaikom
Het Medina Expo Belgium Team


Hebt u vragen? Via deze infolijn staan wij u graag te woord.

+32(0)488 31 38 42

Newsletter