Welkom op de Medina Expo Belgium

Wij heten u van harte welkom bij Medina Expo!

Welkom op de grootste bijeenkomst van etnische & diverse ondernemers van België.  Medina Expo is een uniek evenement in België en Europa. Medina betekent "stad" en is dan ook absoluut stedelijk. Een plaats om te ondenemers en organisaties te ontdekken valt.

Medina Expo wordt georganiseerd door EMDEO vzw in partnerschap met verschillende organisaties & ondernemers.
Ontdek de verschillende dimensies
van de leefwereld van de moslims in België, namelijk Lifestyle, Arts & Culture, Business & Network, Social & Community en Etnic trade Market. Ontdek alle nieuwigheden die de moslims en niet-moslims gezamelijk worden behartigd tijdens de beurs, exposities, panelgesprekken, gastsprekers, kinderanimaties, optredens en diverse workshops.

Medina Expo werkt na de succesvolle edities van de voorgaande jaren, naar een 7de editie in het najaar 2018. Dit met een frisse line-up van tal van activiteiten en organisaties verspreid over de culturele, sociale en business spectrum. Deze editie lanceren we tevens een nieuwe pilaar namelijk Etnic Trade Market en ons nieuwe campange Let's Grow Together!

De missie van Medina Expo is om moslims en niet-moslims dichter bij elkaar te brengen en om de leefwereld van de moslims op een originele manier tentoon te stellen. Het accent wordt gelegd op ‘ONTDEKKING, INNOVATIE, CREATIVITEIT EN KENNIS’.

Door continu op zoek te zijn naar die laatste en nieuwste projecten, creaties en producten, wil Moslim Expo nieuwe kennis genereren en haar bezoekers inspireren en hun honger naar ontdekking stillen.

Vaak worden creatievelingen, initiatiefnemers, ondernemers en verenigingen, die vooruitgang willen boeken en positieve veranderingen willen aanbieden aan de samenleving, niet gezien of te weinig gewaardeerd door de menigte. Hier wil Moslim Expo verandering in brengen! Door hun doelen en ambities bekend te maken, wil Medina Expo deze changemakers een duw in de rug geven. Door een zinvolle plaats te bieden aan diegenen, die noch de plaats noch de mogelijkheid hebben zich bekend te maken aan het groot publiek. 

De ambitie van Medina Expo is om uit te groeien tot een volwaardig expo, die een divers publiek van duizenden nieuwsgierigen over de vloer wilt trekken vanuit heel Benelux.

Door de spanningen in onze hedendaagse samenleving, is de nood aan positiviteit en inventiviteit nu meer dan ooit nodig. Hierbij is de roeping voor zowel moslims als niet-moslims om tot een positief dialoog en begrip te komen. Daarom nodigt Medina Expo iedereen van harte uit!

Tot dan, assalaam alaikom
Het Medina Expo Team


Hebt u vragen? Via deze infolijn staan wij u graag te woord.

+32(0)488 31 38 42

Newsletter