Over-ons

Welkom op de Medina Expo Belgium

 

Wij heten u van harte welkom bij Medina Expo!

Welkom op de grootste kleurrijke bijeenkomst van etnische & diverse ondernemers van België & Nederland. Medina Expo is een uniek event. Medina betekent "inclusieve stad" en wilt daarmee alles wat een stad verrijkt bekendmaken vanuit verschillende organisaties, bedrijven en ondernemers en die gezien willen worden aan het grote publiek met hun diensten, producten en projecten.

Medina Expo wordt georganiseerd in partnerschap met verschillende organisaties & ondernemers. 
Ontdek de verschillende dimensies 
van een inclusieve beleving onder één dak; Lifestyle, Arts & Culture, Business & Network, Social & Community etc.  Tijdens de Medina Expo vindt je tal van nieuwigheden dat zich afspeelt op onze beurs, exposities, panelgesprekken, gastsprekers, optredens, diverse workshops en tal van nieuwe exposanten.

Medina Expo werkt na succesvolle edities onder een nieuwe organisatie. We blijven ons ontwikkelen naar aan nieuwe aanpak, nieuwe organisatie en aan een frisse 9de editie op 2 & 3 maart 2024. Dit met een frisse line-up van tal van activiteiten en organisaties verspreid over de belangrijkste segmenten van ons maatschappelijk spectrum.

De missie van Medina Expo is om de verrijking van de inclusieve gemeenschappen dichter bij elkaar te brengen door de verrijkende vraag en aanbod een platform te bieden. Het accent wordt gelegd op ‘networking, inclution, innovation, progression & potential growth.

Door continu opzoek te gaan naar die laatste en nieuwste projecten, creaties en producten, wil Medina Expo nieuwe opportuniteiten genereren en haar bezoekers inspireren en hun honger naar ontdekking stillen.

Vaak worden creatievelingen, initiatiefnemers, ondernemers en verenigingen, die vooruitgang willen boeken en positieve veranderingen willen aanbieden aan de samenleving, niet gezien of te weinig gewaardeerd door de menigte. Daar brengt Medina Expo ieder jaar verandering in! Door hun doelen en ambities bekend te maken, bied Medina Expo deze inclusieve ondernemers en organisatie dichter bij de man te brengen. Door een zinvolle plaats te bieden aan diegenen die zich wensen bekend te maken aan een divers publiek?

De ambitie van Medina Expo is gegroeid tot een volwaardig expo dat tot 10000 jaarlijkse bezoekers kent en verwelkomt jaarlijks meer dan 100 ondernemers vanuit heel de wereld over de vloer trekt.

Door de spanningen in onze hedendaagse samenleving, is de nood aan positiviteit en inventiviteit nu meer dan ooit nodig. Daarom nodigt Medina Expo iedereen van harte uit om kennis te maken met wat zo'n inclusieve stad te bieden heeft!

 

Tot dan,
Het Medina Expo Team