Waarom een stand nemen?

Medina Expo erkent de uniciteit van elke organisatie, onderneming en zelfstandigen. Daarom bieden wij aantrekkelijke, op maat gesneden standenformules, die verder kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Ons streven is om u met alle mogelijke middelen u te helpen uw doelgroep(en) te bereiken.
Het is tevens de plek waar innovaties, creativiteit, kennis en duurzame mogelijkheden samenkomen. Het is een belangrijk platform waar:
 • kennis wordt uitgewisseld.
 • nieuw aanbod van projecten, diensten en producten worden besproken en getoond.
 • waar u uw netwerk en klantenbestand worden uitgebreid.
 • nieuwe samenwerkingen, ontmoetingen en zakendoen centraal staan.
Een stand op Medina Expo betekent:
 • Potentiële klanten ontmoeten
  Medina Expo richt zich op een divers publiek dat tevens de belangen van de etnische gemeenschap wilt behartigen. Het is de gelegenheid om zoveel mogelijk potentiële klanten en mensen te ontmoeten in korte periode.
 • Vergroten van uw naamsbekendheid in de markt
  De kwaliteit van de bezoekers, evenals de uitgebreide promotie rondom de expo, zorgt ervoor dat de deelname aan de Medina Expo een waardevolle brand exposure biedt bij de juiste doelgroepen.
 • Uitgebreid netwerken met bestaande en nieuwe relaties
  Medina Expo biedt een uitstekende gelegenheid om bestaande relaties te verstevigen en nieuwe contacten op te doen. U ontmoet naast bezoekers aan de beurs ook de leerrijke en vernieuwende initiatieven en u heeft uitgebreid de mogelijkheid om nieuwe samenwerkingen aan te gaan met mede-exposanten. Daarnaast biedt het een unieke kans om uw bestaande klanten en/of zakenrelaties uit te nodigen.
 • Op de hoogte blijven van het nieuwste aanbod, diensten, projecten en ontwikkelingen
  Op de Medina Expo zijn prominente ondernemers, zelfstandigen, bedrijven en organisaties onder één dak verenigd. Het is dé plek om op de hoogte te blijven van trends, de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen. Laat u inspireren door andere exposanten en talrijke workshops.